I

dén att starta ett katteri kommer helt ifrån Maggan. Jonas visste inte ens att han tyckte om katter innan han träffade Smilla. Att det var kärlek från första ögonkastet stämmer, fast bara från Smillas sida. Jonas blev snarare skrämd än smickrad av den lilla kattungens upptåg men efter ett par månader var det bara Smilla och Jonas som gällde. Tur för Maggan att hon har hundarna också!

Vårt hus i Borensberg

Från att ha varit intresserad av Ragdoll började Maggan av en slump titta på Brittiska korthår då Jonas inte uppskattade tanken på att ha en långhårig katt hemma. Efter att ha surfat runt på nätet ett par varv kom vi fram till att en silver-britt var precis vad vi ville ha. Vi hade dessutom haft turen att träffa på en mysig silver-britt ute på promenad. De vackraste katterna jag hittade kom från S*Esteticas så döm om min förvåning när katteriet bara låg 15 minuters bilresa från oss. De hade dessutom kvar en hona som de fått återbud på så vi åkte dit och föll pladask för lilla Pi. På den vägen är det!

Sedan 2005 bor vi i Borensberg som ligger 3 mil väster om Linköping i Östergötland. Vi bor tillsammans med våra katter och hundar på en hörntomt omgiven av "skog & berg" och har lyckats få idealiska, likasinnade grannar. Vi hade riktig tur som hittade hit!

Maggan & Jonas

Namn: Margareta Åhs
Sysselsättning: Studerar webbprogrammering vid Högskolan i Kalmar.
Intressen: Hundträning, fotografering och webbprogrammering.

Namn: Jonas Löfgren
Sysselsättning: Systemingenjör
Intressen: Flyg, bilar och tvspel.

Nelson 9 år

Namn: Trendmaker's Huztler "Nelson"
Sysselsättning: Pensionär
Intressen: Simma, mat och löptikar.

Trubbel 8 månader

Namn: Working Beauty's Excellent Energy "Trubbel"
Sysselsättning: Hitta på bus
Intressen: Leka, träna, springa och stjäla godis.
© Margareta Åhs, 2006 | e-post: info@superbus.se